Šaldyti prancūziški sausainiai "Macarons", 8vnt po 12g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: BOF00037
    755 su PVM
    Į krepšelį 

    Pakuotė: 1 vnt

  • Šaldyti prancūziški sausainiai su avietėmis, vanile, šokoladu ir pistacijomis.
    Pakuotė: 1 vnt

    Kilmės šalis: Prancūzija

    Sudedamosios dalys:
    Cukraus pudra (cukrus, bulvių krakmolas), GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ, stabilizatorius: E407), MIGDOLŲ miltai, KIAUŠINIŲ BALTYMAI, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas (35%), nenugriebto PIENO milteliai, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinai), cukrus, aviečių tyrė (2%: avietės (90%), cukrus), šokoladas (1,9%: kakavos masė (49%), cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: SOJŲ lecitinai, natūrali kvapioji vanilės medžiaga), PISTACIJŲ skonio pasta (0,7 %: cukrus, saulėgrąžų aliejus, MIGDOLŲ pasta, PISTACIJŲ pasta, natūrali GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ kvapioji medžiaga), vanilės ekstraktas (0,6 %: invertuotas cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, kvapioji vanilės ekstrakto medžiaga, maltos vanilės ankščių pupelės (1%), tirštiklis: E415), abrikosų tyrė (abrikosų tyrė (90), cukrus, antioksidantas: E300, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330), liesi kakavos milteliai, karamelė, invertuoto cukraus sirupas, gliukozės sirupas, kakavos pasta, burokėlių koncentratas, malpigijų ir citrinų sultys, natūrali kvapioji aviečių medžiaga su kitomis natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, vanilės milteliai, dažikliai: (E100, E141, E161b, E120).

    Gali būti riešutų ir jų produktų pėdsakų.

    Papildoma informacija
    Atitirpinimas: 4 h šaldytuve ( ̴ +4˚C). Prieš pateikiant palaikyti apie 15 min (bet neilgiau kaip 30 min) kambario temperatūroje.

    Laikymo sąlygos:
    Laikyti ne aukštesnėje nei -18˚C temperatūroje. Atšildžius, pakartoninai neužšaldyti ir suvartoti per 4 dienas, laikant šaldytuve +4˚C temperatūroje.

    100g produkto maistingumas

    Energinė vertė, kJ / kcal 1789/428

    Riebalai, g 22
    iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g 7,8
    Angliavandeniai, g 52
    iš kurių: cukrų, g 48
    Skaidulinės medžiagos, g -
    Baltymai, g 7,2
    Druska, g 0,12